JM Minima - шаблон joomla Видео

Компанијата спроведува испитување на антикорозивна заштита со мерење на дебелина на сув и мокар премаз и испитување на изолација со електронепробојност.

Список на опрема за визуелно испитување:

-    Мерач во облик на чешел за мерење на дебелина на мокар премаз Erichsen Typ 333

-    Магнетен мерач на премаз за мерење на дебелина на суви премази Elkomer AR Pull

-    Апарат за испитување на дебелина на премаз со електронепробојност ELMED Isotest II RT